Vier soorten handige leuke tassen

1. De middelgrote schoudertas

De schoudertas is stijlvol, verfijnd en sportief – het is een perfecte alledaagse handtas. Rijk leer of gestructureerd suède is ideaal, maar zelfs de nette zomercanvasstof kan een licht, weerbestendig uiterlijk creëren. De keuze voor dit soort tassen varieert sterk, dus de waarde hangt ook af van je eigen persoonlijke stijl, smaakniveau en budget.

2. Een nette tote bag

Elke vrouw heeft een tas nodig, niet alleen een grote tas die je overal mee naartoe kunt nemen, maar ook om er elegant en professioneel uit te zien. Als je je laptop heen en weer sjouwt op kantoor, dan is deze tas zeker iets voor jou. Als je echter niet te veel spullen bij je hebt, behalve een portemonnee, mobiele telefoon en een kleine make-uptas, kun je dit soort tassen nog steeds gebruiken, kies gewoon een lichte tas, zoals een canvas tas.

3. Een casual tas

Dit is uw wildcard, waarmee u kunt pronken met uw persoonlijke stijl. Er zijn veel van dergelijke handtassen die de bank niet zullen breken, van gestreepte zwervers tot sportieve boodschappentassen tot clutches van krokodillenleer. Op die dagen dat je meer geïnteresseerd bent in je uiterlijk, verander het dan en neem deze tas op in je dagelijkse werk van 9 tot 5. Dit is een geweldige manier om je stijl te beginnen en te laten zien.

4. De hobo tas

Hobo tas wordt gekenmerkt door halvemaanvorm en casual uitstraling. In tegenstelling tot andere tassen zijn hobo-tassen meestal groot, met stevige handvatten. Soms zijn zwerverstassen ontworpen om op één schouder te worden gedragen in plaats van te worden gedragen. De naam van deze tas komt van een typische cartoonzwerver, die een bundel stokken in zijn hand houdt. Alleen omdat een Hobo-tas er slordig uitziet, wil nog niet zeggen dat het geen merk kan zijn. Burkely heeft een verscheidenheid aan Hobo-tassen te koop.

Bron: maes & hills