Zo kies je de perfecte trouwoutfit uit

Het is zover; je kunt eindelijk met je beste vriendin naar de kledingwinkel om je perfecte kleding uit te zoeken. Pas mooie kleding en drink de hele dag heerlijke champagne. Klinkt als een perfecte meidendag! Desondanks realiseren de meeste mensen zich niet dat je trouwkleding meer omvat dan alleen jurken. Denk naast jurken ook aan bijvoorbeeld je mooie bruidssieraden en leuke bruidsschoenen. Wat is belangrijk bij het kiezen van de perfecte outfit voor die speciale dag?

Denk na over wat je wilt

Voordat je je kleding ordent, is het belangrijk dat je wat huiswerk hebt gedaan. Denk dus goed na over wat je wel en niet leuk vindt. Maak het zelf duidelijk. Vraag ook aan je partner wat hij of zij lekker vindt. Kies dus voordat je naar de winkel gaat verschillende soorten trouwjurken. De kledingwinkel biedt te veel dingen, en als je dat niet doet, ben je misschien een beetje overweldigd.

 

Rekening houden met je figuur

Je zou natuurlijk kunnen denken dat een bepaalde jurk super mooi is, maar het past gewoon niet bij je figuur. Dat is jammer. Het is dus zeker aan te raden om na te denken over het type figuur. Dus doe eerst wat je leuk vindt en vraag dan de medewerker wat hij aanraadt.